top of page

Večerno razmišljanje in dobre želje


Zgodba gospe, s katero sem govorila danes, se me je tako dotaknila, da se vsake toliko spomnim nanjo. Na njeno zgodbo, ki je zgodba marsikoga med nami. Že nekajkrat sva se slišali in vsakic vidim, da je tik pred tem, da bi ji nekatere stvari v življenju vec kot uspele. Samo malo ji manjka, poguma in vzpodbude, kajti želje ima dovolj.

Dragi moji prijatelji, ko ne veste ali bi, ali ne bi stopili korak naprej, bodite pogumni, zelo pogumni! Kaj vas drži nazaj? Strah pred neuspehom? Se bojite uspeha in niste pripravljeni nanj? Se bojite da bi vas ocenjevali drugi? Se bojite tega, da bi na koncu videli da ste morda imeli prav...? Karkoli že vas ustavlja, prihaja od znotraj. Samo znotraj vas je strah. Drugace imate vse kar potrebujete, verjemite. Le stopiti je treba skozi te bojazni, izstopiti iz cone udobja in pogumno zakorakati novim izzivom naproti! Razmišljajte o tem, ko boste konec leta v mislih risali svojo prihodnost. Ne obstanite na lastni poti, ki je tam le in samo zato, da greste po njej naprej. Otresite se strahov, vseh po vrsti. Tam naprej je vsega dovolj, za vse. Tudi za vas.

Ko sem že pri tem, tudi jaz se že lep cas pripravljam da grem naprej. :) V pripravi je nova Instagram stran, h kateri všečkanju vas bom povabila kmalu. Na novi strani se bomo lahko veckrat srečali. Za vas bom pisala blog, na katerem bo upam veliko dobrodošlih nasvetov za vse vas in za nove obiskovalce, ki se mi bodo pridružili. Se bom potrudila da bo napisano zanimivo za vse in da bo med vrsticami vsak med vami našel dober nasvet zase.

Lepe poletne dni vam želim. S.

bottom of page