top of page

Pozdravljeni :)

Pa le začenjam s komuniciranjem z vami, dragi obiskovalci moje spletne strani. Drugačna je kot prejšnja, ki je bila lep čas zgolj spletna vizitka.

Večini tistih, ki želijo komunicirati s svojimi strankami, se na času primernejši način tako k vam obračam tudi jaz. Z veseljem! Ker verjamem, da bo stik med vami in mano zaživel tudi preko spletne in Facebook strani, bloga, na katerega se bom z zapisi oglašala čim večkrat in vam sporočala stvari, ki bodo marsikoga zanimale in pomagale tudi z nasveti. Verjamem, da bom v nabiralnik prejela tudi marsikatero vaše sporočilo. Med njimi tudi prošnje za brezplačni vpogled v prihodnost. Gotovo razumete, da je to kar počnem, moje delo, moja služba. Tako da ne bo težko razumeti, zakaj na taka sporočila ne odgovarjam. Ne drži pa to popolnoma, saj bom izbranim izpolnila prav to željo. Ponudila brezplačen odgovor na zastavljeno vprašanje ter ga objavila na FB strani. Kako? Navodila boste dobili na FB profilu, odgovori pa bodo tam, seveda pod šifro, objavljeni enkrat na teden. Z nekaj sreče bo med njimi tudi odgovor na eno vaše vprašanje.

Predlagam, da začnemo takoj in tokrat na sila preprost način. Med tistimi, ki boste ta zapis in mojo novo spletno stran delili s prijatelji na svojem FB profilu, bom v četrtek izbrala nekoga, stopila v kontakt z njim in mu odgovor na vprašanje v petek dopoldne posredovala na moji FB strani. Ste za? Se beremo.

Vse dobro vam želim, S.

bottom of page