top of page

Odgovori na vaša vprašanja, 07.09.2018


Šifra "Muca Bella"

Muca Bella, redne zaposlitve pri delu, o katerem sprašujete, žal ne vidim. Energije pokažejo, da boste na pravo službo morali še kar nekaj časa čakati. Vmes brez dela seveda ne boste. Prava zaposlitev se kaže v sredini naslednjega leta. Ena se vam ponudi še vmes, vendar ne bo po vaših pričakovanjih.

Šifra "Bita86"

Za moža bi bilo najbolje, da sorodniku prekine delovno razmerje, ker mu bo ta v bodoče ustvarjal probleme in tenzije. Vašemu možu bo izredno težko narediti to potezo, vendar druge izbire pravzaprav ne bo imel. Seveda razhod ne bo prijeten, odpirata se zamera in kreg ter zahteva po izplačilu. Sčasoma se vaš mož sprosti, čeprav se bo še lep čas psraševal o pravilnosti odločitve. Prihajajoče dete prinese veliko veselje v hišo in tudi možu zapolni praznino glede sorodnika.

Šifra "Mali"

Mali, videti je, da ste v preteklosti veliko pretrpeli. Vse ste prenesli pokončno, saj ste izredno močna ženska. Odgovor na vaše vprašanje: rada bi vas opozorila na predel prsi. Svetujem redne preglede. Če sami opazite kakršno koli spremembo, takoj k zdravniku. Na koncu se sicer vse uredi, vendar bodite pozorni in pazite nase

bottom of page